Over ons

Hi, leuk dat je benieuwd bent wie wij zijn!


Op 24 mei 2016 hebben wij de deuren van Brownies&downieS in Groningen geopend. Wij hebben beide een achtergrond in de (gehandicapten)zorg en per toeval kwam Brownies&downieS op ons pad. Na een aantal gesprekken was het voor ons snel duidelijk; dit is wat we gaan doen! We zijn op zoek gegaan naar een geschikt pand, moesten de nodige financiën regelen en zeiden beide onze vaste banen op. 


Bij Brownies&downieS Groningen hebben 16 mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt dagbesteding. Dit betekent dat zij deel uitmaken van het team en alle voorkomende taken uitvoeren. Hierbij krijgen zij altijd begeleiding op maat van de opgeleide begeleiders die Brownies&downieS Groningen heeft. Wij werken vanuit het idee om onze medewerkers zoveel mogelijk zelf te laten doen. Dit betekent dat ze leren koffie maken, helpen in de keuken bij het maken van broodjes, maar ook de kassa draaien en zelf bestellingen opnemen.


Meer info over onze dagbesteding? Zie het kopje dagbesteding in de menubalk.

 

Kwalitatief goed eten staat hoog in het vaandel bij Brownies&downieS. Op onze menukaart vindt je broodjes, salades, soepen, koffie, gebak én natuurlijk onze heerlijke zelfgemaakte brownies. Voor kinderen hebben we een speciale kaart.


Benieuwd wat er precies op onze menukaart staat? Zie het kopje menu in de menubalk.Wie weet tot snel?!


^ Frank & Nicole
Foto's door Anouk Wubs Photography